37

By Mizz Coki - April 17, 2015

Hampir sebulan berlalu. Baru beriya nak bercerita.  Takde besar mana pun khabarnya.
18 Mac yang lepas.  Umur saya genap 37 tahun.
Takdelah sambutan gah meriah umur pun dah nak masuk angka 40.  Ekekeke... tapi hati tetap muda kankankan???
Kami cuma pergi ke Trenos Cafe pada malamnya untuk special dinner.  Special sebab dah lama kami anak beranak tak keluar makan santai-santai.. Selama ni pun makan cepat-cepat sebab kena balik ke rumah.

Hubby tersayang bagi hadiah henpon tahun ini..  Asus Zenfone 6.  Not bad.  Harga murah tapi sangat berbaloi.  App Asus iaitu PicMaster betul-betul bagus.  Ada miniature, Low Light, in depth adui macam-macam lah yang pasti kamera belakang dia yang 13 megapixel lebih sharp dari Sony Xperia T-Ultra yang juga mempunyai kamera 13 megapixel.  Betul-betul sharp.

Putih.  Nampak smart.

Oh, nak tengok kamera depan untuk selfie?  Sony Xperia saya memang out habis.  Foto kabur gila.  Harga je mahal.  Diingatkan sekali lagi bahawa foto selfie di bawah ini tidak diedit.

NAH.  KAN?

Ya.  Tak sangka eh, sekarang  saya dah 37 tahun.
Haha.

xoxo,
Mizz Coki

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan