Cermin Muka Recycle

By Mizz Coki - Julai 31, 2014

Haritu kan, kita kemas-kemas drawer ofis.  Spring cleaning katanya.  Boss takde, kerja pulak semua dah siap.  Jadi kebiasaanya saya akan kemas-kemas lah apa yang patut.  Sekali terjumpa dengan cermin muka kecik tak ber-frame.  Milik Setiausaha yang dulu.  Nak buang terasa sayang la pulak.  Saya kan jenis perasan, mesti nak bercermin saja walhal dah ada cermin muka gedabak besar tersedia atas meja.


Saya cari kertas yang agak keras sikit pastu saya tampalkan cermin tu kat atas kertas tu.  Pastu saya gunakan pita masking ke apa tah namanya untuk cover tepi dia, pastu terjumpa lak sticker kartun saya tempelkan kat tepi-tepi frame tu.  Last sekali buat kaki dia.  Lipat lebih kurang pastu selotepkan.  Mudah.  

Lepas ni tak tau nak recycle apa lagi ye?

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan