MARI-MARI SHOPPING RAY-BAN KAT SINI - BAIK PUNYA HARGA!

By Mizz Coki - Disember 03, 2013

Yo!

Just nak bagitau, sebelum kehabisan stok saya ada menjual Ray-Ban (Gred AAA) kat sini.  Tapi for my blog readers kalau nak beli sila lah jemput-jemput tengok kat foto-foto kat bawah.





RB24 - ALL SOLD OUT!  SORRY.

Yang ni bukan plastik macam kat pasar malam ye, kaca lagi.. What you see for sure you will get, dengan kain dia, beg dan pamphlet tu.

HARGA : RM55
(FREE SHIPPING untuk pembaca blog ini.  Kalau nak beli lebih dari 2 saya bagi diskaun lagi tapi kena komen dulu baru dapat special offer ya!)



  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan