Catatan 1 Disember 2013

By Mizz Coki - Disember 01, 2013

1 Disember sudah menjelma.
Bulan terakhir di tahun 2013... 
Apakah resolusi tercapai?
Atau di brought forward ke tahun depan?

Aku cuma ingin.. susut berat badan sedikit.  Jadilah.  Dan hati ini ingin melihat ada 'progress' bila buat online biz ni.  Mungkin inilah hikmah yang Tuhan dah siap rencanakan.  Aku mintak cuti dua bulan, tanpa gaji lak tu.

Pertama,  aku jatuh sakit. 
Memang badan aku susut, sedikit jelah tapi tetap susut kan?

Kedua, syukur order makin bertambah.


.... dan pada masa aku menaip entri ini, jam sudah menunjukkan tanda waktu, 3 pagi.
Baru je siap tulis slip poslaju, tinggal nak bagi kat suami untuk dibungkus bila dia bangun tidur nanti.

Semoga dimurahkan lagi rezeki tahun hadapan!
Ameeennn.

xoxo, 
Mizz Coki

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan