Ko Suka Bila Aku Meroyan Ya?

By Mizz Coki - Julai 10, 2013

Serious topic.

Sejak aku busy dan jarang nak apdet blog, aku kadang-kadang main hantam, ikut rasa dan hati tak pakai otak bila buat entri.  Dalam bahasa mudah, meroyan.  Bila buat entri kiut, takde la sambutan sangat tapi part aku meroyan korang masuk macam tsunami nak membaca ye....

Well, here I am.  Rasanya buat biasa jelah ye, aku suka meroyan biarkanlah.... Tapi bulan ni kalau boleh kureng2kanlah, nanti korang punya pahala kena deduct credit pulak.


Selamat menyambut Ramadhan al Mubarak, bulan yang mulia.  Semoga korang semua mendapat keberkatan selalu.  

xoxo,
Mizz Coki

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan