Cinta Monyet Ke?

By Mizz Coki - Julai 16, 2013

Pada satu pagi aku usik-usik Gabby.....
Eeeeiii dak demok tak laku, takde boyfriend nanti... 
Jangan banyak makan.

Tetiba dia bukak cita.
Sejak balik sekolah pukul 5pm sebab bulan puasa kan,
Dia salu tunggu dalam setengah jam baru aku dan Papa dia sampai.
Dia kata ada sorang budak laki sekolah seberang jalan, tunggu dia kat luar gift shop.
Mintak no tepon dia.

So? Did he give his numbers to you baby?

Dia boleh tengok wajah aku seraya menekup tangah hendak ketawa.

Kenapa pulak?



"Hahahah hihihih... no he wanted to call me but I told him no calls.  Only sms.  He didn't call me la mama.. so hopeless lah that boy aaahaha"


Uuuhh hopeless lah tu nak.. takde credit hp cemana nak call kan?  

Chop!  Cemana lak kenal budak tu?

Gabby pun bukaklah citer, dia kenal budak ni satu kelas tuisyen masa darjah 4 dulu.  Masa cikgu ngajar dia selalu jeling-jeling Gabby. Bila Gabby senyum budak ni malu-malu.  Tapi Gabby tak lama kat sekolah tuisyen tu aku hantor kat tempat lain.  Tak tahu 3 tahun kemudian bertemu lagi.  Gabby siap komen budak tu dah tinggi dan suara dah garau. Hahahahaha..... 

Takpelah kalau dia tak call anak oiii.. kecik-kecik dah gatal ahhaha...  Tapi bila aku tanya dia suka tak budak tu dia kata NO WAY. My boyfriend is Paul Zimmer.  Ambik ko.  Sapa lak budak Zimmer ni?


Mak oooiii tingginya taste ko nak.  Nak mat salleh jugak ye.. Iyeeeeeelah tu.  Budak Zimmer ni dah separa pondan lak aku nengok.  Comel dan ngeri.


xoxo, 
Mizz Coki

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan