Jerebu Hujung Minggu Ku

By Mizz Coki - Jun 18, 2013

Hari ni kan patutnya dah keluar rumah, nak pergi ke terminal bas hantar barang customer.  Sekali nampak kat hp suhu arini 33 darjah celcius dan tertera perkataan haze (jerebu) terus aku kensel, biar lah suami kesayangan ku itu yang hantarkan.  Hahaha..
Time ni kat dapur, baik punya menantu, mak mertua masak, aku lak menaip blog kat tab, nasib baik ada keyboard bluetooth so cepat sikit gak menaip, takla macam ayam mematuk padi tuk tuk tuk.  Lauk tengah hari ini kan, ikan patin asam rebus, mabeles mabeles!
Asam rebus haruslah ada sambal belacan lawan main nya kankankan?
Stop.
Cili padi takde stok lagi bai, dah habes.
....................  +___+
hampeh.
potong stim betul.

Kek Rainbow untuk Father's Day

Selamat Menyambut Hari Bapa buat suamiku tercinta....

Maaf, meja agak bersepah di situ.
Semua jakun berebut nak try kek tu hahhaa....

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan