Cuti Gawai Sudah Bermula, 10 Jun Baru Masuk Ofis Balik

By Mizz Coki - Jun 03, 2013

Cuti sudah pun bermula dari hari ini sampai 9 Jun 2013.  Balik kampung? Tak tapi pada 5 Jun nanti kena balik ke Sri Aman sebab adik aku nak sain sijil kahwin.  Kat rumah semua orang sibuk dengan hal masing-masing.  Lega jugak sebab kedai online pun akan bercuti jugak sampai 6 Jun.  AAaaaarr 7 Jun barulah kerja-kerja delivery dibuat lagi.

Kesian blog ni macam terabai pulak. Takpelah, jadikan diary.  EH all this while tak macam diary ke?wakakakkaa...


Ni kena jaga anak pulak kat ofis.  Since dua dua boss besaq tgh bercuti sakan sampai 3 minggu wooooo, dia ni lah peneman aku kat ofis.  Yelah, WiFi dan aircond free sapa berani kata tak best kan? Ahaks.  

Oraits.  Nampaknye tu jelah citer pendek dari bilik kecil ni.  Walaupun cuti, customer memang tak paham dan sanggup bagi duit dulu untuk booking.  Memang berangkut dengan troli lagi lah pegi poslaju pada 5 Jun nanti.  Terima kasih customers!

Antara barang-barang baru masuk kedai:

Refill Pixy Two Way Cake, Harga : RM9 - ada 8 tone warna untuk kamu semua.


Set Collagen Plus Vitamin E (Sabun, Krim Siang & Krim Malam) Harga: RM33

Pencuci wanita Resik-V manjakani, Harga : RM9


Maixara C-Sential, RM250 RM99 (Harga Promosi)
untuk kamu yang ingin cantik dan sihat, luar dan dalam!

Lulur Purbasari (ada 4 jenis semuanya), Harga : RM7
Lulur dulu kulit kamu 3x seminggu sebelum mandi, membuang sel kulit mati, memutihkan dan menggebukan kulit badan.

Kalau berminat, sila sms/whatsapp saya di:  0168763800 (Patricia).

Thanks!





  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan