Terbabas Zzzz....

By Mizz Coki - April 17, 2013

Malam sebelumnya.
Bukak bil, pack barang nak hantar ke PosLaju.  Pastu mandi dan urut kaki kejap.  Sambung lagi edit gambar untuk FB dan blog.  Eh eh, bukan gambar camwhoring tapi gambar barang-barang jualan.  Terlalu asyik edit gambar sedar-sedar dah pukul 2 pagi.


Pagi besoknya.

*suara suami suruh bangkit tido*

"AAAARRGGGHHHHHHHHHHHHHH. HUHUHUHU.."
Dah separa menangis time bila tengok jam kat dinding, 7:55 pagi.  Apa lagi, merengek-rengek nak menangis dah, amik hp terus call ofis, suruh member cover amik minit mesyuarat pagi ni.  Adoi.. giler la kalau macam ni selalu.

...... sekarang ni pun tgh update blog yang agak terabai kebelakangan ini.  Sesambil tu dengar Mister Jam 12 kat YouTube.  ... eeeii seram!

xoxo, 
Mizz Coki

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan