Ringtone Pilihan Mizz Coki

By Mizz Coki - April 26, 2013



Percayalah.
Ini memang ringtone kesukaan aku sekarang ini.  Tiap-tiap hari dengar kat radio.  Last-last bukak Tubemate terus download (cetak rompak!) dan jadikla ringtone.

Sesapa ada android phone, memang bestlah boleh sukatimakbapak nak download mende-mende free.  Kalau iPhone mintak mahaplah, semua kena beli, nak lagu klik iTunes.  Adik ipar aku dah tobat tak nak guna iPhone lagi.  Skrin kecik, pastu sumer nak duit duit duit last2 bil henpon dia melambung naik.  Kaki download ler katakan.

Anyway, sesapa ada android, nak download Tubemate, meh ler download KAT SINI.   Korang bukak je video atau movie kesukaan korang, nak download movie boleh, nak convert kan video music jadik ringtone terus pun boleh, dalam format MP3 ye.  Barang free memang sedap bhai!


Fresher..fresher..uhm uhm uhm!
xoxo, 
Mizz Coki

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan