Misteri Jam 12 dan Cerita Aku Busy (bosan!)

By Mizz Coki - April 01, 2013

Duhai blog, tak lama lagi berabuklah dikau.  Tersangatlah sibuknya aku sekarang ini huhu.  Bila dah free takde pulak idea datang mencurah.  Tapi bila idea dah ada tetiba ada saja order yang masuk.  Sesambil buat kerja tu aku layan gak Youtube sebab suka sangat dengan MJ12 - Misteri Jam 12, siaran radio Singapore tu.  Sungguh seronok dengar citer seram tapi aku ni boleh tahan jugak penakutnya. Haha.



Meh la dengar sikit kat sini....  Memang seram tengkuk bila kita membayangkan diri kita berada dalam situasi citer seram tu.  eeeeiichaaakkk..

OK, nanti update lagi ye?  Silap aribulan ada yang pegi isi borang mintak cuti tanpa gaji selama 3 bulan.  Haha!

DOAKAN!

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan