Updates Kedai Mizz Coki

By Mizz Coki - Mac 22, 2013

Hai uols,

Saja nak apdet sini sikit, takde entri sebab busy sesangat.  Baru je cuti selama 2 hari memang tak menang tangan dibuatnya.  Badan pun sakit-sakit dah ni.  Packing, punggah, deliver, whewww!  OK, ada yang tanya I jual apa ke whatsoever so sini I bagi uols tengok sikit.  Tak hebat mana pun tapi bolehlah buat makan2 haha.


Antara produk-produk yang kita jual.... 





Ni pulak semua set kalau yang nak try sebab berbaloi dan jimat kalau beli set.  Set C takde letak kat sini sebab I dah tukar tak nak guna sabun gluta yang dua layer tu.  Nanti kita akan letak sabun gluta yang tiga layer tu.  Klik je gambar untuk melihat dengan lebih jelas ye.


Sabun Kolagen Newpopular.  memang popular sabun ni.  Diperbuat dari kolagen bau dia menggila wangi.  Ramai yang ada masalah allergy suka pakai sabun ni.  Tapi I guna sabun ni buat tenyeh ketiyak jek, hahahah sebab wangi!  Harga seketul RM8 saje.

Mencari scrub?  Ini yang terbaik kalau digabungkan dengan sabun susu beras.  Dia tak berbuih sangat, takut nanti uols terkejut ke apa ... mcam I guna 2-3x seminggu selepas mencuci muka dengan sabun susu beras tu.  Memang bersih lah wajah kita sebab dia menanggalkan kulit mati dan kesan bedak/mekap dengan berkesan sekali.



Minyak angin aromaterapi Fresh Care anyone? Sekarang ada 7 jenis aroma!  Pembelian berbaloi ni.  Aroma yang ada adalah Citrus, Green Tea, Hot, Splash Fruity, Lavender, Sandalwood, Sports.  Selalunya kalau kita calit minyak angin lain memang berbau minyak angin, takkan la bau minyak kacang kwang kwang kwang!  Tapi dengan Fresh Care, walaupun korang tengah tension pening kepala dan migrain tetaplah berbau enak dan wangi lebih2 lagi kalau guna Sports tu dah ala2 CK bau dia.  Kalau tengah lenguh2 pinggang, korang sapu je dlm sekelip mata lenguh hilang, serius!  Macam tu jugak kalau kena gigit nyamuk.  So selamatlah kulit korang dari terkoyak sebab digaru-garu.


Hot selling item!  Rugi sapa blum try, si Gabby tu suka makan jelly rumpai laut hari-hari dia bancuh Ribena bawak gi skolah, muka glowing, berseri-seri dan badan cergas.  Bila badan cergas otak jadi cerdas!  Sekilo RM25 (tidak termasuk pos) dan sepeket 100g RM5 saja.  RM5??? Kenapa? tak percaya ye? tak caya? sila call/sms 0138061874.


Bedak Arab @ Kokuryu.  Kalau nak tau inilah rahsia kegebuan Mizz Coki, yang nampak macam berjam-jam mekap depan cermin.  Tapi nan hado nyah!  Cuma basahkan span dan tenyeh kat bedak ni.. tak payah guna sunblock, suncreen, BB cream.. Cuma bedak je. Warna available adalah Russet (untuk kulit medium/sawo matang), Orange Blush (untuk kulit cerah, kekuningan dan kemerahan boleh guna warna ini).  Berat:  50g, harga : RM50 (percuma poslaju).

OK, boleh inbox atau klik je link kat bawah ni kalau nak tengok produk lain.






SELAMAT BERSHOPPING!
xoxo, Mizz Coki

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan