Panas Menggila

By Mizz Coki - Mac 26, 2013

Aku perasan Kuching kan, sejak dua hari ni panas macam menggila ke apa?  Dahler rumah takde ekon.  

Hari ni tak kerja, so dari pagi bertapak kat LHDN, pastu ke Citylink dan Poslaju, pastu delivery dan ada appointment belah petang dengan someone from housing agency.  Penat takyah cakap, panas sampai kepala ni naik migraine.  Bila dok dalam kereta baru rasa ENAK sedikit sebab ada ekon.  Last delivery pukul 8 malam.  Hari yang sangat panjang sesungguhnya buat aku hari ini.

Yang lucunya, ada hujan la pulak turun light2 gitu tapi kami tiga beranak macam dah merentas desa berpeluh lencun!  Masa taip ni pun dah macam Sofea Jane berkemban kain batik, haha.  Pening kepala ni.. berdenyut-denyut panas.  Tak sabo nak turun ofis, dok lam ekon, sejukk sedap.

Ok, dah pukul 1 pagi dah, seriously... aku tak boleh tidur kalau macam ni badan melekit-lekit.  Nak mandi jugak, tak kira tulang osteoperosis ke osbesketosis ke masuk angin keluar kentut ke.. janji mandi!!!!!  TAK KISAH!!

xoxo, Mizz Coki


****************************************** IKLAN ******************************************





Orang-orang Sarawak semua.... 
Jom borong bedak arab @ Kokuryu dari saya.
Harga seperti berikut:

1 - 5 unit RM45 (poslaju percuma)
6 - 10 unit RM40 (poslaju percuma)
11 unit ke atas : RM35 ( + RM10 utk poslaju)

Warna: Russet, Puggy Pink dan Orange Blush
(Stok dijangka sampai minggu depan)

Jika berminat, boleh WhatsApp saya di 0168763800 (Patricia)


  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan