Orang Dah Tua.....

By Mizz Coki - Mac 19, 2013

Macam biasa, takde gambar tak sah.


Steak kita.  Sedap tau.  


Grilled Salmon hubby punya.  Sedap. Sebab ada sos yang ada fish roe warna oren tu.  Yum yum.

Tak, ni bukan food review.  Mentang-mentang orang kuat makan mesti nak buat review je kankankan?  Ni sebenarnya dinner malam tadi.  Balik dari jemput Gabby kat sekolah terus pergi tempat ni kita pun dah lupa nama kedai tu haha.

Special sikit malam tadi sebab umur kita dah masuk 35 tahun, auuwww tuanya!  Tak terasa dah masuk pertengahan 30-an, tapi rasa macam baru je dua tahun lepas habis UiTM haaahaha!

For those yang wish kat FB, I love you fullest speed full throttle over the top katanya!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 




.. sangat bahagia sebab Tuhan bagi hadiah awal2 dah!  Amen.
xoxo, 
Mizz Coki

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan