Valentine's Day 2013 Bersama Kami

By Mizz Coki - Februari 16, 2013


Iols dah jumpa penguin jantan ittewww.  Uols have?????
Amboiiii... so in love rasanya bila Valentine's Day datang.  Tahun ni takde munge munge mawar merah ataupun patung beruang kutub waima cokelat berkacang sekalipun untuk diri ini.  Memang dah request taknak.  Tiap tiap tahun dah dapat.  Boleh tengok entry Valentine's sebelum ini.  Rasa macam 'tua' sangat nak romentik kapak.  Well, buat ala kadar je sekadar mengingati tahun ni.  


Malam tadi kena intebiu dengan dak Gabby.  "Mama, how did you meet Papa?"... terkedu lima saat.  Pastu bukakla citer how we first met, cemana Mama dia sombong, Papa dia pun kata Mama ni sombong.  Ewwww.. malu nak citer. Hakhakhak..... Dipendekkan cerita..., kita tiga beranak just pergi dinner kat tempat favorit, mana lagi khalau bukhaaannn... (ikut tone sengau Neelofa)....

TRACY'S KITCHEN, PADUNGAN!!!! - non halal spot.
Kaaannnn?? Simple je, lauk pauk biasa ada kari ayam, telur Pak Lo, Itik Pak Lo etc cuma Asam Pedas Kepala Ikan je tak order, takut terlalu banyak benda nak dimakan.  OKlah makan kat sini, seronok sebab kita tiga beranak regular customers.  Pekerja kat situ memang menjerit kegirangan bila melihat kami datang, maklumlah bill makanan memang kencang, kami tak datang depa rugi kut? ahahaha....

Lepas dinner singgah kat Sekama, beli sate.... pak mertua pesan.  Orang tua lain pulak sambutan dia, mintak sate ahahahaha... Beli jelah, boleh tumpang sekaki!  OK, korang cemana pulak sambutannya?  


p/s:  .... dan kalau bergaduh ke, frust ke... janganlah TERJUN MACAM POMPUAN NI.  Ngeri tau.  Tapi dengar citer macam dia gaduh pastu kena tolak dgn bf sampai kena tepi rail sampai jatuh.  Tak tau betoi ke idak.


HAPPY VALENTINE'S DAY LOVEBIRDS!

xoxo, 
Mizz Coki

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan