Spaghetti Bolognese Javanese Katanya....

By Mizz Coki - Februari 26, 2013

Hmmmm.. sekali sekala tekak ni merintih hiba nak makan western.
Kalau weekend nasib baik dapat pegi tapi kalau time keja mesti susah sebab takde transport.
Oleh yang demikian, nasib baik ada staff baik hati yang menjual spaghetti bolognese yang masuk dan ngam kat tekak.


Peratikan cheese  yang mencair, gila kau guna Mozzarella ke apa sedap gila!  Cheese tu cair dan bertali-tali sebab kena kuah spaghetti panas-panas.  Heaven wa cakap lu.  Yang buat ni orang Jawa ok? Italian makan spaghetti ni mesti meraung raung nangis sebab orang Jawa boleh master gila rebus spaghetti sampai al dente, pastu dengan kuah dia yang marvelous cukup rasa.  Cukup dengan cendawan, daging ayam etc.  Biasa kita makan kuat rasa Oregano dia tapi ni tidak, memang tekak Malaysia haahahha.

Harga pun murah RM4 sesuai porsi seorang makan tapi ehem ehem, cukupke untuk mak gajah?

Fikir sendiri hahahahah!!!!!!



Wenak tenan!
xoxo, 
Mizz Coki


********************
Iklan:
Jom beli Daiso Charcoal Mask, untuk tanggalkan sel kulit mati dan black/whiteheads kat muka dan hidung especially.  Recommended product.
Harga satu tiub : RM25 - free postage
Harga borong : RM21 (Minima 3 tiub ke atas, free postage)
sms utk order : 0168763800
Link blog XXXLicious!

  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan