Masa Kualiti untuk Famili

By Mizz Coki - Februari 05, 2013

Olaaaa!!
Pekabo uols?  Sungguh lah semenjak jadi pedagang online ni masa nak update blog pun asik delay aje.  Nak buat auto publish pun tak sempat.  Bukannya senang nak amik mood menulis ni tau, haha.  Bila idea ada, masa pulak takde.  Bila FREE, idea pulak menghilang entah ke mana. haiyyooo..

Mama sengal
Memang tak dinafikan, masa semakin pendek sejak budak temok ni sekolah sesi petang.  Sampai je kat rumah dah 7 malam.  Nasib baik dah dinner kat luar jadi save masa nak masak bagai, I dah tak larat oiii.....

Saya budak Tingkatan 1A3.   Abaikan anak patung dan sarung bantal Twilight itu.  Bantal busuk tetap di sisi.

Nak keluar mendenye bangun pun pukul 11 pagi!!!! Ye diulangi pukul sebelas pagi jah... terbaek kan??? Penat lah berminggu-minggu badan rasa kena pukul bertalu-talu.  Bila dah bangun, bukak mata pergi mandi dan siap-siap lebih kurang terus keluar....
sekadar foto hiasan.  anak I sorang je, tak ramai berkoyan macam ni .
Lepas makan, jalan-jalan kejap beli alatulis Gabby.  Sempat gak I cekau lipstik kolagen D'Herbs.  Alahai bilalah agaknya nak jadi ahli D'Herbs. Lipstik kolagen dia terbaek tau.  Nantilah bila ada masa I nak buat entri pasal lipstik ni.

Petang sikit hantar akuarium extra kat rumah, bagi kat Mak.  Suke la mak kan?? Dia nak bela ikan sepat ? Ikan puyu?? tah apa2lah Mak haaahhaha.... biorlerrr.. asalkan Mak happy, I turut happy.  Bila Mak happy makin sedaplah dia masak kan untuk kami yang tak tau malu makan free seminggu sekali.  I love you Mak.

Ok, tu je citernya, boring kan? Haha.

OH, by the way.  Entri ini mengambil masa 5 hari untuk disiapkan, asik asik save as draft kaedahnya.

Hahahahahaha!!!!

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan