Jom Beli Purse Cantik di Kedai Online pr33tystuffs

By Mizz Coki - Februari 06, 2013

Shopping jom!
Yuuhuuuu gadis gadis semua ini ada blog baru menjual purse comel comel dan very girlish gitu.
Jenama adalah Cath Kidston.
Nama owner dia Sabrina.
Lets cuci the mata dulu......
Pink Polkadot Putih..... comel.

Ni macam English Vintage sikit.... I like...

Ahhh.. polkadot hijau yang nakal...

Yang ni nampak retro sikit.  Ola!!

Jika berminat sila lawati blog beliau untuk merambangkan mata anda di:

Harga : RM20 SAHAJA
Murah gilosss!

Pesanan khas dari Sabrina:
Cash On Delivery for Seri Kembangan, Serdang and Putrajaya.
Elsewhere, Poslaju Postage charges of RM6.00 (Semenanjung) and RM8.00 (Sabah/Sarawak) applies.
Measurements: Width (18.5cm) and Length (9.5cm)
Contact me at sabby.nk@gmail.com or 0163207258
******
Berita baik bagi uols yang nak berniaga atau nak apa-apa untuk diiklankan, jangan la memalu... I tak charge apa apa kalau uols nak I buat review.  Blog ni bukannya hebat dan glemer sangat pon, I ikhlas.. kalau rasa baik hati, bagi cokelat je cukup hahaha... anyway, kalu sudi tumpang iklan kat sini boleh hantar details ke email I :  patcokelat@gmail.com.  Thanks and adios!

xoxo,
Mizz Coki

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan