Min Peanut Candy ... Sekali Rasa Sure Nak Berkali Kali!

By Mizz Coki - Januari 14, 2013

Huh.. sure rasa nak berkali kali I sebut banyak kali serupa itu tagline lucah.  Haha.  Well, ini bukan kes lucah ini kes kesedapan.  Matilah gula naik bulan ni.  Tak pun time tidur kena hurung semut sebab dalam bilik tidur pun ada stok satu balang hahahaha.

Paket merah perasa kacang biasa.  Yang cokelat tu perasa kopi.

Kisahnya bermula di Facebook bila nampak satu page pasal kacang tumbuk. Oh yes, I love kacang tumbuk to the top.  Gila sampai sanggup borong 2kg.  Hamik kau, 2kg ok? Bukan 2 paket kecik.



....... sekotak yang datang!!!!!  Kegembiraan teramat sangat sampai rasa nak order lah untuk hari Gawai nanti, my Mom dah pesan dah.. nak perasa natural.. Kopi ada kureng sket.


Korang tengok betul betul ya.  Tak rapuh macam kacang tumbuk yang biasa tu.   Yang putih tu adalah barli. Sedap noks.. kacang tumbuk sederhana manis, diselaputi manisan barli yang rangup.  10 bungkus tak cukup sekali makan, seriousssssss!!!!



Kaaannnn????  Kalau makan kacang tumbuk biasa korang kena ngap sekali which is so buruk kan bagi korang yang tengah berdating kan depan pakwe ngap macam buaya gitu. Yang ni korang cuma gigit sikit dan tak pecah berderai.  

Nak try?
Memang sure nak berkali kali makan lepas tu.



xoxo,
Kena berus gigi before tido lepas makan ni tau.

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan