Kembali Ke Kantor

By Mizz Coki - Januari 11, 2013

Minggu pertama balik ke ofis.
Sesak nafas dibuatnya.  Mau nya tak... masuk je bilik boss humangaiiiiiiiiihhh out tray dia macam nak pecah dah.
Cepat-cepat pergi amik keluar semua docs pastu humban kat atas meja.
Memang macam tsunami dah semua dokumen yang nak diambil tindakan.
Sabar..... 


Bersepah!
YE.. bersepah dah macam tongkang pecah, dah macam kat Gaza dah meja kerja I.  Tak boleh jadi ni.  Cepat-cepat 'sorting' semua docs tu kemudian edar kepada staff yang berkaitan.  Lega .....


Bila dah petang, before balik merasalah syok sendiri melihat meja dah clear.  Tarik nafas panjang.
Eh??!! 
Besok start balik la bersepah, alaaaaaa takde mood nak keja camni.

Pagi besoknya... turun keja cam biasa.  Sampai kat bilik terus bukak ekon, pc etc etc.  Tetiba hp berbunyi, ada suara bertanya I dah breakfast ke belom.  Dengan lemah longlainya I tanya balik why?  


Tadaaa!!
Ini lah sebabnya.  Thanks so much Dr. Pauline, dia singgah nak amik kaftan dia from me.  Sempat belikan McD breakfast pastu makan sama-sama kat bilik.  Inilah yang syioknya kalau duduk bilik sendiri. 

McD breakfast, terima kasih sebab ceriakan hari I semalam.  Hahaha...

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan