Camera 360 ~ Buat Wajah Gerutu Bertambah Mutu

By Mizz Coki - Januari 26, 2013

Sesapa ada hp android dan iPhone mesti ada app ni.  Kalau guna untuk tayang wajah kat FB dan Instagram takpe.  Mintak maaf  ye kalau I sebut kat sini...., I perasan  yang certain foto untuk melariskan produk jualan produk kecantikan tak kira nak kasi licin muka ke, kuruskan badan ke... mesti foto derang nampak 'lain macam' je.  Iyelah, rupa 'before and after' yang tak boleh blah.  Contohnya macam muka godang I kat bawah ni:


Foto diambil pada hari dan waktu yang sama.  Lihatlah perbezaan before and after.  Lol.
Kalau I letak tajuk kat picture atas kan, wajah sebelum dan selepas menggunakan Tabita, sure lepas ni suma dok pakat korek duit tabung beli set ekslusif.  Tidak OK?  Wajah I HANCUR lepas pakai Tabita, tak pernah seumur hidup ada blackheads tetiba keluar besar besar kat pipi dan dagu.  Pastu jari ni mesti gatal nak korek keluar sampai wajah luka. #kesian.


Kesian kesian, pastu terpaksalah berpatah balik dan redho dengan sabun susu beras dan krim nya sekali.  Murah je, I jual pun satu set RM20. Gila apa nak jual produk kecantikan tapi muka hancur dengan jerawat dan jeragat tak masuk lagi wajah kusam dan kekadang tu macam udang kena bako!  Cukuplah penyeksaan selama 43 hari.  I terus stop.  Krim tu I kasi kat my friend, sedekah camtu je.  Rugi.

Produk famous kat FB pun nampak sangat testi tipu.  Ada yang sudah terang lagi bersuluh, mana taknya.. foto sebelum dok lam gelap.  Tup tup foto after disinari lampu pejabat takpun dalam kereta camwhoring masa nak turun keja.  Lighting effect.  Defak.

Ah, talking about whitening.  I sekarang ada jual pil Gluta 20000 wwwwuuuuuuuu sempat gak lu nak promo kat sini.  Abistu alang alang dah update entry ye dak?  

Harga : RM50 (+ RM5 utk poslaju)
Qty: 30 biji kapsul

Order hari ini dengan sms ke nombor  hp yang kat dalam gambo di atas.  Nak tengok FB page kena pergi SINI.


xoxo,




  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan