Tweet Obama Paling Popular 2012!

By Mizz Coki - Disember 13, 2012



Korang kaki Twitter dak?  Haaaaa.... aku dulu-dulu rajin jugak tapi lama-lama macam boring sebab macam pesakit Bipolar je rasanya dok borak sesorang.  Pastu baru lah anak daraku dan geng-geng lain masuk tapi hati ini sudah tawar nak ber-Twitter.  Anyway, korang tau tak apa Tweet paling gempak, femes, meletop tahun ini??




Tweet pasal Barrack Obama jadi Presiden US untuk 4 tahun lagi!  Tajuk tweet yang memaparkan gambar pasangan Obama berpelukan ~ FOUR MORE YEARS hehehee...

Just nak habaq kalau hangpa nak add aku ka, nak follow ka, ni dia nick Twitter aku:  cokicoki78
Aku ni suka gak follow² artis-artis dalam dan luar negara sampai PM kita pun aku follow.  Jangan lupa add tauuu... :D


xoxo,
Mizz Coki tweet tweet!

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan