Pure Marine Collagen | Ibu Kolagen Mentah -- Jom Beli!

By Mizz Coki - Disember 03, 2012

Hello!
Dengan kesempatan meng-update entri kali ini, aku nak canangkan pada semua yang sekarang aku dah ada stok Pure Marine Collagen atau nama Melayu nya, Ibu Kolagen Mentah untuk dijual!


Cara Penggunaan :1.      Basuh kolagen mentah & ramas seperti basuh beras 5-6 kali.
2.      Rendam kolagen mentah yang telah dibasuh semalaman.
3.      Buang air rendaman tadi dan basuh sekali lagi sebanyak 5-6 kali; toskan.
4.      Campur dengan 2.5 liter air kosong ke dalam periuk untuk direbus (lebih baik letak daun pandan untuk membuang bau hanyir)
5.       Selepas mendidih biarkan ia sejuk sebelum diletakkan ke dalam bekas dan disimpan dalam peti ais (stok untuk 5-6 minggu) – simpan segumpal kolagen mentah yang telah direbus tadi (seperti agar2) dalam bekas bertutup ke dalam peti ais untuk dijadikan masker
  


Cara Pengambilan :1.      Waktu terbaik ambil semasa perut kosong (selepas bangun tidur – sebelum sarapan & sebelum masuk tidur)
2.      Ambil air rebusan kolagen dari peti ais (akan jadi seperti jelly), ambil 3 sudu besar dan masukkan ke dalam gelas – boleh juga dicampurkan dengan sunquick/air buah  


Cara Membuat Masker :1.      Cuci muka 2-3 kali supaya pori-pori di muka terbuka luas.
2.      Sapu rata gumpalan kolagen tadi di muka (sangat bagus dibuat setiap hari).
3.      Biarkan lebih kurang 15 minit atau boleh juga dibiarkan semalaman sebelum dicuci.
  

Harga??

Murah je dik non.  RM35 untuk 100 gram.  Yang I jual ni adalah gred terbaik, gred AAA. So warna dia bukan yellow kekuning-kuningan tetapi purple ungu! Setiap pembelian akan disertakan dengan panduan penyediaan kolagen ini.  

Malas nak buat?  Takde masa nak buat??

Yang ni jangan susah hati.  Sediakan ongkos extra.  Hanya tambah je RM10 bagi setiap 100gram.  Akan di-pack dalam bekas dan penghantaran untuk sekitar kawasan Kuching saja.  Tak berani I nak poslaju kan kang pecah ke tumpah ke cair ke, naya korang.  

So? Apa tunggu lagi.. just contact nombor yang tertera di bawah ini.  Selamat mencantikkan diri uols!






*************************************************
HUBUNGI MARCUS (013-8061874) / www.facebook.com/cokicoki78 Untuk menjadi AGENT.   100% KOLAGEN ASLI GRED AAA di seluruh MALAYSIA !! Harga dari KILANG & amat BERPATUTAN!

  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan