Hari Ini Dah 21 Disember 2012 !!

By Mizz Coki - Disember 21, 2012

OK.  Bertenang semua.  Kalau kamu masih dapat baca blog ni maknanya OK ler tu, dunia belum berakhir lagi.  Macam-macam kerja gila orang buat menjelang 21 Disember 2012 ni.  Yang mat salleh berlumba-lumba nak jadi preppers kaedahnya buat rumah bawah tanah bagai. Ada yang berparti, sampai sanggup bayar USD1000 satu kepala.  Ni lagi gila....!  Malaysia pun apa kurangnya.  Elok-elok daku bukak Gmail ada pulak iklan Lelong dot com masuk.  Korang tengok sendiri.

Kaaannn?  Iklan berpuaka ni.  Haha.

Anyway, malam tadi aku lambat tido pon.  Pukul 2 pagi baru dapat melelapkan mata. Bintang berkerdipan di langit, cuaca baik sekali.  Ye, kalo korang perasan.  Pagi ni matahari semacam je bersinar, sangat putih dan terang!  Pagi ni cuaca sangat cantik.  Rasa nak blah je dari ofis nak enjoy cuaca hari ini.

..............

Kan best kalau bangun pagi tadi tengok dunia dah 'berubah' terus nampak pemandangan ni dari tingkap kamar beradu??

Sekadar gambar hiasan
OVER SANGAT TAU.


xoxo,
21 Disember, Mizz Coki kerja setengah hari sajork.

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan