Cuti, Musim Orang Kahwin, Online Biz, Kerja, Oh Hampir Gila.

By Mizz Coki - Disember 23, 2012

Tahun 2012 sudah hampir ke kemuncak.  2 hari lagi Krismas.  Masa ni memang terpaksa kejar mengejar dengan masa.  I tell you it is not easy to juggle my time between nak kerja, nak hantar barang kat customers, bersengkang mata setiap malam, badan ni nak hampir jammed OK?  Cuti pulak tinggal 2 hari saja untuk dihabiskan memang teruk lah dua tahun ni.  Since kerja kat tempat baru I tak pernah lagi dapat save and brought forward cuti to the next year.  So pathetic.

Anyway, glad that my bestie dah selamat menjadi datin isteri orang dan lega rasanya melihat beliau gembira dan semua geng geng gila berjaya dikumpulkan sekaligus menjadikan wedding banquet as a reunion party yay!  Hopefully lepas ni u cepat cepatlah buat anak since my girl dah masuk Tingkatan 1 dah next year and very sorry to the rest sebab we had to rush back home.  Hubby perlu makan ubat darah tinggi dia cepat cepat.

Sorry.  Gambar terpaksa edit.  Nanti kena marah dengan Datin.  Tengok, semua orang menten slim dari zmn U.  I menten gedik jek. Harharhar..

My girl pulak amboi amboi sudah bertukar blog pulak.  Dulu asyik dengan mermaid dan Japanese anime and now what? Greyson Chance.  I dah macam nak muntah even nak type nama Greyson pun rasa dah muak nasib baik his songs are really good so selamatlah kau dari disumpah seranah haha.  

Greyson Chance.  Please look into this matter.  My girl is over crazy for you. :p
Rasanya nak alter (bukan 'otter' OK?) sikit this blog so I guess next  year blog ini akan berwajah baru.  My time management is still bad.  So far what have I achieved?  I guess takde kut melainkan bukak online shop. Tu aje. Very sad indeed.

Well, kena tido la pulak.  Besok I have to follow my sister to pick up some loots so nantikan berita terkini kami nak pergi sempadan ada adventures gila nak dibuat besok.  Last minute punya kerja!

xoxo.
Mizz Coki penat otak dan badan dah.

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan