Cara Elakkan Kucing dari Menganggu Pokok Krismas! Comelssss doh.

By Mizz Coki - Disember 22, 2012

Kucing. Pusak.  Mayau.  Nyan Nyan. Cat.  Binatang comel dengan mata innocent yang menvandalisme kan barang-barang kat rumah tapi kau nak lempang hati tak sampai.  Rumah kita orang pun sama.  Dulu-dulu masa sebelum Fifi dan anak-anaknya lahir, kucing-kucing tua MIL aku memang gila nak kacau pokok Krismas.  Jahanam pokok tu especially time lampu-lampu berkelipan dan ornaments yang bergantungan meliuk-liuk ditiup kipas siling.

Tumbang!!

Masa blogwalking terjumpa gambar ni memang comel dan tak masuk akal.  But I do love the kitty yang mata bulat bulat ni. ^_^ geram!

  
"Damn tree"... hahahahahha!!


xoxo,
Mizz Coki sayaaaang semua² kucing di dunia ini.

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan