2012 - Tercapaikah Azam?

By Mizz Coki - Disember 31, 2012


Tahun baru.  Azam Baru.
Semua topik blog dan Facebook jadi camtu.
Bosan.

So nak tukar sikit lah, nak psycho kepala sendiri.

What have I achieved so far in 2012?

Hmmmm.. *dongak tengok siling*

Sebenarnya tahun 2012 I takde lah nak target macam-macam sebab macam boring je hahahah...  Anyway, benda tak dirancang mesti menjadik.  Yup, true.  I secara tak rasminya menjadi saudagar online.  Hahaha.


U just name it.  Dari sabun susu beras, krim siang dan malam, Power Bank, Minyak angin Aromaterapi, Minyak wangi original, minyak wangi AAA, Kolagen Mentah, baju baju plus size, handbag semua I jual. Foooohhh.......

Dan sejak dari itulah bisnes kraf terbengkalai.  Tak menang tangan OK?  Terima kasihlah buat korang yang sudi membeli dari kedai kami.  Rasa terharu dan bersyukur sebab ramai kawan-kawan dan ahli keluarga memberikan sokongan moral.

Senarai kedai online kami:


Kannn?  Tahun 2013, kedai kami akan expand lagi and this time more to kelengkapan rumah so korang kena tunggu.

Tak taulah nak tulis apa lagi tapi yang pasti, I ni jenis yang 'redah je' atau 'jalani hidup ini seadanya'.  Nak ada pocket money lebih sikit, kena usaha lebih sikit. 

Tapi azam I tahun depan adalah memperbaiki kehidupan.  Belajar pengurusan masa dengan betul.  Semoga Tuhan memakbulkan semua impian kita untuk terus maju lagi dan lagi.

Selamat tahun baru pembaca semua.

Bukan malas nak taip entri tapi kena pegi rumah mak lepas ni, ada parti tahun baru.  Yeayyy!!!!

xoxo,
Mizz Coki happy semua family ada hari ini.






  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan