Yang Manis itu Desserts, Yang Kena Jaga itu Kesihatan

By Mizz Coki - November 19, 2012

Tadikan macam biasa, nak bersihkan folder gambar terjumpa gambar-gambar desserts eeeeiii geram!  Actually am not really into this manis-manis stuff but now tekak dah pandai mencari lepas makan mesti nak dessert.  Hmmm. ok, takyah buang masa jom tengok gambar.


Vanilla chocolate dari Young Su's Korean Ice Cream.  Rupa cinonet tapi rega dia boleh tahan.


Haaaaaaa.. ni special mak buat.  Bubur pulut tu kan, dia letak cendol buatan sendiri.  Terliur aku bila teringat balik rasa dia.  Sedap.


Yang ni memang tak bleh blah.  Mak saja je nak menganggu ketenteraman diet kita haha.  Pulut dengan pengat durian.  Amik seketul takut orang tua kecik ati kan, manis dan enak sekali donk.


Ni pulak hmmm  hadiah daripada seorang teman.  Dia pergi makan angin kat Langkawi dan of course tentulah bawa balik cokelat.  Ni tak halal, ada arak kat dalam dia.  Aku  makan 4 ketul dah weng sekejap kat ofis.  Balik kerja cepat-cepat carik secawan kopi O.  Haha.

Pencuci mulut @ dessert sebenarnya ada kebaikannya tapi terpulang kepada apa yang kamu pilih untuk mencuci mulut tu ok?  Nak tau kelebihan dia? Baca KAT SINI.

xoxo,
Sweet Coki Coki

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan