Ramping Balm atau Felinna InchLoss?

By Mizz Coki - November 27, 2012

Wuina.
Macam-macam kau produk slimming sekarang.  Dari pil, bengkung, girdle, corset, jamu, krim, lotion, susuk..... eh, ade susuk slimming ke? Adeke? Hakakakaka.. Just ignore.  Sawan otak mode.

KEMBALI KE TOPIK ASAL.

OK, ini apa yang aku nampak kat Facebook.  Sekarang ni Ramping Balm tengah 'berperang' dengan Felinna Inchloss.  Amboi, sorang ni jual RB sorang lagi jual FI. RB atau FI?  (Actually tak best gak.  Semua orang berlumba-lumba nak buat online business.  Habis tu kalau ada 1000++ kawan buat bisnes online pulak tu jual benda yang hampir sama, sapa nak beli???).  FI aku lom try lagi tapi RB dah habis satu bekas tu aku bedal.  

[belum penah try lagi!]  Fellina InchLoss Lotion harga runcit, RM75 (Semenanjung), RM80 (Sabah/Sarawak)


Yang dah dibeli: --> Ni pulak Suria Secret Ramping Balm.  Harga masa aku purchase aritu RM53 tidak termasuk kos penghantaran.

The verdicts?

NAN HADO NYAH!

Yes, takde kurang inci, tambah gemok lagi adalah.  Well, last-last sapu kat dada masa musim batuk, sapu kat lutut sebab since lutut aku ter-twisted kat bilik tidur, takleh duduk lama-lama.  Kalau bangun mesti terhincut-hincut.  Lepas 10 saat camtu baru normal balik.

So? Terpulang ler pada wallet masing-masing.

xoxo.




  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan