Karma atau Kebetulan?? : Ketua Pengarah Kesihatan Malaysia, Datuk Seri Dr. Hasan Abdul Rahman Khalwat Dengan Wan Syarifah Nooraazmanita Jururawat Gred41

By Mizz Coki - November 16, 2012


Baguslah .. lepas ni takdelah markah SKT kena tolak 5 points sebab berat badan berlebihan, takdelah macam penjenayah dalam parol sebab kena isi buku log harian (apa yang kita buat kat ofis setiap hari).  Kementerian lain korang ada macam ni?  Takde kan?  I wonder lah kalau Datuk ni siap isi buku log harian pergi dating ke apa kan? Ptuih.

Geram?

Hanya kami warga KKM pernah merasa tempiasnya dan jangan ditanya kenapa kami berkata seperti ini.  Well Datuk, maybe sebab itulah kakitangan gemok macam kami kena kurus, kena jaga makan ye.. supaya badan langsing boleh pikat pegawai atasan dan kesudahannya berakhir di ranjang bilik hotel.

Buat baik berpada-pada, buat jahat jangan sekali.
Pelanduk boleh lupakan jerat tapi jerat tak akan lupakan pelanduk.

Kita kalau bercakap, kena jaga perasaan orang.  Kalau hati orang terguris, kita tak tau apa pembalasan yang orang akan bagi kat kita.  

ARTIKEL DI SINI

DATUK, ONE WORD FOR YOU,

GOTCHA!!!

p/s: Lets do the chicken dance!

  • Share:

You Might Also Like

5 ulasan