Happy Birthday Sayang, We Love You So Much!

By Mizz Coki - November 18, 2012

7 November lepas anak mama yang sorang dan sesatunya itu telah genap 12 tahun umurnya.  Papa amik cuti, pastu derang amik mama balik kerja dan kita orang singgah kat Boulevard.  Memula pergi Popular dulu cari novel.  Pusing punya pusing tiba time untuk dinner.


Anak dara mama.  Cermin mata tak tinggal punya, bukannya ada degree pon.  Haha.  This year, dinner kat Kenny Rogers dulu... cuma kita bertiga.


Tiga beranak amik quarter chicken.  Dak temok tu boleh pegi mintak half chicken???  Nasib baik papa pi cancel cepat-cepat.  Adoi anak.... setengah ekor ayam tu dua orang manusia boleh makan tau tak?


Sesambil tunggu order sampai, sempat jugak membelek-belek buku yang dibeli.  My friend ada tegur dalam Instagram yang Rebecca Bloomwood ni dah beranak pinak pon, which I agreed and it made me look and feel... so 'yesterday' and outdated.  Actually, ye betul, I really love this movie dan plan adalah untuk membeli koleksi Shopaholic Queen ni sebulan satu buku.  Mampus kopakla aku kalau beli semua series dia sekaligus!


Ze desserts. Aku sorang amik ni. Gabby amik Brownies, papa lak amik Mango Cheesecake.  Sudahnya, my lovely cake kena songlap.  Tak guna.  My dessert memang sedap.  Ala-ala Molten Lava cake gitu.  Siap ada cokelat cair kat dalam.  Bunyik dah sedap. Tau takpe.



Satu kewajiban bila dah cukup umur 12 tahun.  IC dah siap, yeay!  Alolololo tembomnye dia.

........................................

Happy birthday sayang, always wishing the best for you in health, studies, life and your future!

xoxo,
Mama Coki

  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan