Video Adam Hawa Episod 50 ~ ♥ ♥ ♥ ♥

By Mizz Coki - November 21, 2012



Nak tengok episod-episod yang lain? Klik SINI.

Nampaknya cerita makin best, takler boring macam episod sudah-sudah kan?  Aku tak boleh blah dengan si  Azie yang siap panggil Johan tu mamat rebonding.  Haha.  Kecoh la pompuan ni tapi dia ni kira penyeri la sebab semua orang dalam drama ni macam serius giler.
Dalam episod drama Adam Dan Hawa Episode 50 kali nie, Ain mula merestui hubungan Johan dan Azie. Azie pulak masih tidak percaya Ain memang sudah berkahwin dan suaminya ialah Am. So, Azie mula korek cerita pasal hal ini dan hubungan mereka semakin baik.Ibubapa Johan pula bila dapat tahu Ain tak kisah pasal hubungan Johan dan Azie mula merancang untuk meminang Azie namun ditangguhkan Johan. Kenapa ek ! Tu anda kena tengok sendirilah ye!
Credits to:  Blog Anastasyea


  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan