Giliran Lazada [dot] com Lah Pulak!

By Mizz Coki - Oktober 22, 2012

Iye, setelah puas disajikan dengan gambar-gambar dan harga yang menarik, akhirnya aku tewas jugak.  Aku kan perempuan, nafsu mengatasi akal.  Berbekalkan semangat waja yang tinggi, aku klik kan jugak website Lazada ni dengan harapan mencari sesuatu untuk dak Gabby itu.  (ayat cover line walhal mak nye yang sangat teringin)

2 hari kemudian.............



Bingkisan sudah sampai.  GDex yang hantar.  Sangat cepat!  Thanks to GDex! 


Tudia.. Tertera nama Lazada.


Tadaaaa!!
Mempersembahkan tablet Sylvania yang rupa dia persis Samsung Galaxy Tab.  Tablet 7 inci ini didatangkan dengan internal storage berkapisiti 2GB.  Ada 2 port untuk Micro USB dan satu port untuk HDMI.  Koneksi WiFi juga pantas kerana table ini ada built-in 802.11b/g Wi-Fi.  Harga offer masa aku beli tu RM310 (Free Shipping).  

Tadi aku godek Lazada kan, sekarang tengah offer gila-gila.  Sylvania tab ni harga dia cuma RM299 (Free Shipping)!!  

Komen pasal produk:

1.  Harga sangat murah.
2.  Kualiti bagus!  - Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), OS pantas, nipis (slim) mudah dibawa ke mana-mana.
3.  Yang tak best nya cuma takde kamera kat belakang, cuma kamera hadapan itupun kualiti very the low.  To the hell lah kamera tu sebab korang nak surf internet, FB semua tu je kan.  Nak camwhore carik alternatif lain.

My hubs puas ati, Gabby pun puas hati so kalau korang nak beli tablet yang affordable supaya tak rasa bersalah sangat kalau anak-anak kome pegi hempuk tablet tu.  Kalau iPad dihempuknya mau meraung mak bapak kankankan.

--> Website Lazada :  www.lazada.com.my

OK.  Purchasing yang terakhir kali.  Laki dah warning dah.

+__+


  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan