Marketing yang Salah Bagi Akulah...

By Mizz Coki - September 05, 2012

Letih.  Sekarang macam hilang punca je, buat kerja semua tak kena sebab kena kejar sana sini.  Oh ya, barang baru sudah masuk kedai.  Wheeee!  Saja nak kongsi benda yang berlaku sejak dua menjak ni.

Bagi sabun susu beras kat member untuk try.
Percuma lak tu.
"Ko try lah, ni aku bagi ko FREE"
YE KE? ERRR.. OK... (waktu menyambut sabun susu beras buat mimik muka jijik.  Kau tak ikhlas sahabatku)
Macam tak konfiden.
Aku lupa.
Dia pengguna setia SKII dan skincare mahal.

MARKETING STRATEGY YANG SALAH.

Balik dari bilik mesyuarat singgah kat kedai hospital.
Cashier merangkap pesakit rehabilitasi tersenyum lebar bila aku sampai.
PUAN COMEL LAH. KULIT PUTIH, BIBIR KECIL JE.... 
Hmmm.. dalam hati nak kata, "Eh, tanak cuba sabun susu beras?"
Konfiden sungguh nak bagitau.
Aku lupa.
Dia pesakit, makan pun hospital kasi.
MARKETING STRATEGY YANG SALAH.

...... ok, sambung tidur pulak.  Waktu di pc dah menunjukkan waktu satu tiga puluh tiga pagi.

xoxo.

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan