Iklan Diri Sendiri..... Lagi!

By Mizz Coki - September 29, 2012

Harga mahal sedikit sebab ini adalah sabun 3 in 1.  Susu beras dicampur kolagen dan serbuk mutiara.  Power kan?

OK.  Ramai orang Kuching dah beli Sabun Susu Beras ni.  Terima kasih sebab sudi membeli dari Mizz Coki.  Sekarang orang-orang Kuching dan kawasan sekitar kalau nak borong dah boleh bagi harga special sikit.

Seketul sabun dalam RM5, kalau nak sedozen dapat RM40.  Tapi kalau beli 3 dozen ke atas akan dapat RM35.  Oh ya, krim malam dan siang pun mendapat sambutan hangat jugak.  Satu tub krim malam harga dalam RM9 dan krim malam RM8.  Minimum harga borong kena beli satu dozen krim2 ni.  So aku bagi harga untuk krim siang RM84 dan krim malam RM72.  Dah boleh mula buat biznes kecik kecik kalau korang rajin.

Aku tak suke copy and paste  testimoni orang. Macam tak best.  So kalau rajin mehla baca link2 kat bawah ni.



Testimoni customers ni  dalam bahasa Sarawak bercampur macam rojak so pandai2lah korang baca ye. Hehe.  Kalau berminat just inbox me lah, go to my FB and I will try my best to entertain all of you.

Thanks.


  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan