Bukan Perkara Luar Biasa Zaman Sekarang

By Mizz Coki - September 27, 2012

Ola! Sorry, lama giler tak apdet.  Baru je balik dari KL, dah janji ngan Gabby, after UPSR pergi KL.  Aku dah serik dah pergi time cuti sekolah dengan sesak di airport sampai nyaris nak kena tinggal sebab kaunter lambat bukak.  Kurang asam.  Entri KL nanti lah aku upload kan.  Sekarang tengah berjuang dengan kerja di kantor yang berhambur.  Tup tup jumpa artikel ini kat internet.  Tetiba jadi seram sejuk.  Aku dulu umur 13 tahun masih pakai singlet mandi dalam parit.  Budak sekarang? Baca artikel di bawah!


Ini lah yang orang salu cakap "Kena Sekali Pasti Nak Lagi".  Parents sekalian, sila pantau FB anak anda.  Gabby sampai mengamuk bila aku selalu masuk FB dia.  Pedulilah kan, nama pun tanggungjawab.  Bulan November ni umur dia masuk 12 tahun.  Oh my parenting skills!  Kena asah dulu. Haha.

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan