Sekadar Berkongsi ~~ ABC Acai Berry yang Merbahaya

By Mizz Coki - Ogos 16, 2012

Foto yang aku dapat dari Facebook kawan-kawan few days ago.  Hmmm.. Nyaris nak membeli haritu.


Bayangkan kalau dah beli, nak buang ke tak?  Bagi aku lah baik diet biasa je.  Biar turun slow, daripada membahayakan kesihatan.  Pihak berwajib tak boleh kekang penjualan ABC ni sebab orang tak jual kat kedai-kedai tapi banyak kat Facebook dan blog.  Tak caya? Taip je ABC Acai Berry ni melambak-lambak kat FB.  Belum lagi termasuk yang claim diri sendiri jual original ABC siap tunjuk perbandingan dengan yang tiruan dari China.

Pokok pangkal cerita, kalau tak diluluskan oleh KKM, tetap tak lulus dan diragui keselamatannya jika di konsumsi.  Jadi jangan beli.  Banyak alternatif lain untuk kurus.  OK dah lunch time dah, nak gerak dulu.  Ciao bella!

xoxo.

  • Share:

You Might Also Like

5 ulasan