Jom Shopping Cermin Mata Geek kat XXXLicious!

By Mizz Coki - Ogos 25, 2012

Ola!!
Macam biasa, ada promosi ni haaaa.... Butik online tuan punya blog dah mula menjual cermin mata takde degree, untuk gaya ala "Geek Chic". Sorry, tak cukup modal nak bayar model mahal so anak beranak yang menggayakannya, OK kannn? Hahahaha...


Korang suka frame warna hitam?  Comel kan?


Tak suka hitam ekk?  OK ni ada leopard print macam Yuyu Zulaikha salu pakai tu tapi dia punya besau gila macam tempayan je besarnya.  Yang ni laaagi comel kan?  Dah skodeng Zalora.com derang jual dalam RM29.90 gitu.  

Cermin mata ini kiterang jual dalam RM20.00 per unit.  

Kalau nak, pergi je kat Facebook XXXLicious! dan boleh inbox kalau berminat.

xoxo.

  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan