Budak Gemok Terajang Orang. Polis, Sila Tangkap Geng Gemok Ni.

By Mizz Coki - Ogos 18, 2012

Baru nampak video ni adik aku bagi link tadi.  Perhatikan budak lelaki gemok dalam gambar ni.  Muka dia jelas gila nampak kat kamera ni.



Harap-harap semua sebarkan kat Facebook dan blog.  Biar padan dengan muka dia tengoklah nanti gerenti kena tangkap lepas Raya.

Kadang-kadang terpikir jugak, aman ke negara kita?

Perangai derang ni memalukan.  Lebih teruk dari Indon yang buat hal kat negara kita.  Martabat bebudak ni lebih rendah!

Buat malu mak bapak je.  Mintak-mintaklah kena penerajang polis macam derang buat kat mamat yang terbaring kat lantai tu.


  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan