Terima Kasih Katanya...

By Mizz Coki - Jun 10, 2012

Salah satu aspek paling best kerja jadi P.A. ni kan, bila dapat hadiah dari tetamu boss.
Terus hilang semua penat lelah bekerja seharian.
Macam tak ikhlas je buat kerja kan?
:p

Tahun ni masuk 12 tahun dah aku bekerja jadi P.A. dan macam-macam karenah tetamu boss aku jumpa.
Takler semua berperangai pelik, .... ramai yang baik hati tau.
Baru-baru ni ada sorang pegawai dari Universiti Malaya datang nak intebiu boss untuk buat research dia.
Tapi kami tak sempat jumpa sebab on 30th May aku dah bercuti Gawai.
Masa dia landing kat Kuching, dia call hp aku dan bagitau dia ada letak something on my table.
Mesti bagi cokelat!


Balik ke ofis pada 5 Jun....
Tiba-tiba mata nampak atas meja.
Waaaahhh.
Dapat bekas letak serbuk lada sulah & garam Tupperware!!!!
Walaweh! Terima kasih Puan Maz.
Cantik cantik cantik sangat.

Sekian,
Berkhidmat untuk Negara.
xoxo!



  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan