Bila Mengantuk....

By Mizz Coki - Jun 06, 2012

Nampak gayanya sekarang kena tukar trend.
Semua kerja taip menaip dan tulis menulis kena buat waktu pagi.
Sebab apa?



Tengok ni.
Berapa kali kena blanco.
Tersengguk-sengguk ngantukla jawabnya lepas lunch time.
Waktu rehat lunch 1 - 2 p.m. tu mata tak nak tido.
Urban legend yang mengatakan, makan nasik waktu lunch boleh buat kamu ngantuk patut dilupakan.
Makan biskut kering cicah kopi sekalipun pun kalau mata nak ngantuk tu tetaplah ngantuk!
Buktinya inilah.
Isi borang request untuk refreshment masa mesyuarat boleh jadi sehodoh tu tulisan aku.

Pukul 3 petang tadi pun ada cita lawak.
Aku tak tau berapa lama dah sorang doktor pompuan ni berdiri kat pintu.
Aku sedap-sedap berdengkur dengan posisi muka hampir menyembam meja.
Walhal lagu mp3 time tu lagu System of a Down dalam gegak gempita, dah macam konsert dah lagi boleh ngantuk?
Lagu ni :


Ye.
Jangan pandang sebelah mata.
Muzik aku memang ganas.
Macam orangnya jugak.

0_o







  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan