XXXLicious! Watermark yang Murah Banget - Thanks to Zie Madini!

By Mizz Coki - Mei 24, 2012

Thanks to Zie Madini yang susah susah buatkan watermark untuk my online boutique kat Facebook.
Zie ni bakal menjadi seorang ibu tidak lama lagi tau.
Kreatif sungguh.
Aku gerenti nanti baby Zie akan jadi baby kreatif ikut Mama dia.

Design 1

Design 2

Elegant tak?
Kannn???
Semua ni aku dpt dengan harga yang di luar kawalan minda.
2 design watermark ni harganya,
RM5.00
LIMA RINGGIT SAHAJA.
Terkejut?
Nak pengsan?
Pergilah blog Zie Madini kalau terasa nak order.
Hahaha.
Sian Zie, takut dia tak larat nak buat kang.

OH, Cik Herma Julianny ada tanya,
Mana kedai online aku ek?
OK, untuk tidak menghampakan beliau,
.......


This dress aku jual dlam RM36.00 dan tidak termasuk harga pos.
Yang buat aku meroyan malam tadi, ada sorang ni lah... dia jual baju ni sampai RM159.
Bezanya, dia terkenal satu Malaysia... aku pulak? Hanya pompuan biasa.
Blogger tak terkenal langsung.
Bukan macam beliau ni.
Agak2 sikitlah kalau nak cari untung.
Tapi tetaplah orang nak beli dari beliau.
Sebab dia glemer, aku tidak.


RED IS THE COLOR!

Bulan ni tetiba beg berwarna merah dari koleksi bulan May jadi hot item.
Ape bulan May ni bulan warna Merah ke jah?
Aku pulak yang geram dan syok sendiri everytime beg ni sampai.
Silap aribulan bertambah lagi koleksi handbag aku kat rumah.
 Merah itu sexy!
Nantilah kalo ada masa besok2 aku cerita pengalaman aku jumpa customer pelik2.

OK, sesapa nak shopping silalah, pergi ke www.facebook.com/mizzcoki78


p/s:  Sale sempena perayaan Gawai Dayak akan bermula pada Jumaat ini.  Tunggu!






  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan