Freak Show @ Maybank

By Mizz Coki - Mei 07, 2012

Hai.
Baru balik dari bank in duit kat Maybank ATM.
Tu pun nak cerita jugak ke?
Lainlah kalau cerita withdraw duit juta-juta baru best.
Skati akulah blog aku kan?

Well, sampai kat Maybank yang facing kuil Buddha area Stampin tu seronok sekejap sebab kat mesin tu takde orang cuma ada sorang mamat Cina ni tengah buat cash deposit.
Bila aku nak pergi dekat mesin tu tetiba dia buat isyarat suruh aku guna mesin pertama.
Hmmm.. very gentleman, not bad.
Time aku dok touching2 skrin tu aku notis mamat ni terkinja-kinja macam berukera.


Dia lari ke sana ke mari sambil tekan-tekan button kat mesin tu.
Ah, sudah.
Dia buat aksi akrobatik rupanya.
Ada 4 mesin Cash Deposit kat situ, dia guna ketiga-tiga mesin tu sekaligus!
Lucu pun ada jugak aku tengok.
What a freak show!
Feeling2 robot gitu.

Ilusi penulis blog.

Kau mampu nak buat cash deposit serentak dalam tiga mesin pada satu masa?
Mampu?
Jangan berani mencuba kalau masa tu orang tengah ramai.
Tak pasal-pasal kau kena penampar sedas kat kepala.

xoxo.



  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan