Dilema Nak Cuti Gawai

By Mizz Coki - Mei 22, 2012



Yellooooo!
Baru je habis makan tengah hari alahai lemah jiwa dan raga.
MATA STIM ok?
Ramai staf kat ofis tanya PUAN BILA START CUTI?
Adoi.
Aku belum isi borang cuti lagi ni.
Cuti pulak tinggal 19 hari je hakhakhak.
Mesyuarat Validasi  minggu depan dibawak ke besok.
Fine.
Mesyuarat Pagi untuk minggu depan DIBATALKAN.
Superb.

Mulalah DRAMA PENUH DILEMA bila nak cuti ni.

So now aku kena siapkan minit-minit ni semua supaya bila balik pada 5 Jun nanti meja lengang dan kosong.
Tiada lambakan, tiada masalah.
Semorang dah dalam mood bercuti dah.

For your information Sarawak akan bercuti umum pada 1 Jun - 2 Jun sempena perayaan Gawai Dayak.
Tahun ni kami tak balik ke kampung sebab semua orang kat rumah macam buat derk jek.
Highlight untuk Gawai tahun ini adalah pada 9 Jun nanti.
Adik aku nak bertunang, so kami semua akan balik ke Sri Aman pada 8 Jun.

Mak bakal dapat menantu weh!

  • Share:

You Might Also Like

2 ulasan