Makanan Rasmi kat Ofis

By Mizz Coki - April 04, 2012

Lama dah rasanya tak update pasal MAKANAN.
Kahkahkah...
Alerr, biasalah, bukan Mizz Coki namanya kalo takde makanan menepek gambar kat blog ni.
OK, jom tepek gambar! 


Bubur Nasi kesian Segera.
Seriously lately aku addicted pada bubur ni.
Ingatkan tak sedap.
Tapi 3 minit lepas dicurah air panas.
Adoi mak lazat tak terkata.

Minggu lepas aku cari lagi bubur nasi ni kat UNACO, King Centre.
Hampeh.
Dah licin kena kebas.

Hmmmmm.... :p

Eh eh ada lagi lah lupa nak tayang.


Kopiko 3 in 1.
Peneman setia waktu petang bila tiba-tiba terasa badan melayang sebab mengantuk.


Ini pulak satu lagi ketagihan aku.
Memang tak senang duduk dibuatnya.
Mata mesti menjeling ke arah corner di mana aku simpan semua jajan aku.
Jajan yang berkhasiat kan?

Jajan = snek.

OK lah, aku nak chow dah ni dalam masa beberapa minit lagi suami terchenta akan sampai kat bawah. 

Tata korang!






  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan