Lufya Jawab Isu Zarina, Ketiak Basah Dan Diraba

By Mizz Coki - April 21, 2012


Hmmmm...
Hmmmm....
Ketiak basah.
Kelakar la korang ni.


“Saya tidak ada maksud mahu menjatuhkan Zarina tetapi saya hanya mahu orang ramai tahu Lufya dan Zarina adalah dua individu berbeza.
“Saya tidak ada niat untuk mengaibkan mana-mana pihak. Kerana bukan sekali dua saya dimalukan di tempat terbuka dan saya tidak tahu menahu mengenai hal tersebut.
“Seperti kejadian di The Curve, saya diraba dan individu tersebut menyebut nama Anju. Mujurlah ketika itu tidak ada orang yang lalu lalang.
“Hal sebegini membuatkan saya mahu tampil menjelaskan keadaan sebenar tetapi saya tidak menyangka begini pula jadinya,” ujar Lufya yang kecewa niat baiknya disalah ertikan.

Sumber:  MyNewsHub

Aku rasa dua-dua tak salah.
Tapi si Anjuk ni yang over melenting.
You should be thankful bila ada orang samakan muka dengan you sendiri tau.
... dan sangat-sangat bersyukur kalau orang tu lawa macam Lufya, so you know that you're gorgeous too, girl.

At least kamu tak naik angin kalau orang samakan diri kamu dengan Adibah Noor & Syanie.
Sila tanya tuan punya blog cemana rasanya.
Terluka pedih.
Lebih teruk dari meroyan!


  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan