Yuhuuu Senah, Aku Dah Balik!

By Mizz Coki - Mac 05, 2012

Uhuk huk huk!
*urut-urut dada*
Adoiiihhh.... masih semput lagi ni.
Halo halo bersiaran kembali dari meja Mizz Coki sambil menaip entri ni sambil layan lagu Adele -- Chasing Pavements.

Terasa ketinggalan sangat sejak sakit kerja jadi tak menentu.
Memang seperti yang dijangkakan, kalau orang rumah sakit, aku mesti menjadi manusia terakhir yang akan sakit.


Dimulakan dengan serangan batuk dan asma.
Hari ketiga pula dilanda demam panas.
Hari keempat cirit-birit.
Memang teruk badan kena 'overhaul' OK?
Berat badan pun turun sebanyak 2.5kg.
Hebat.

Oh ya, jangan tak tau, masa kena sakit hari pertama pun masih tetap hebat ber-Camwhoring.
Memang photowhore sangat mode time tu.


Yes.
Berjaya melukis eyeliner dengan effect liquid eyeliner walhal guna pensel Maybelline je kaedahnya.
Kerja gila.
Lepas mekap, tangkap gambar.
Lepas tu upload.
Terapi la katakan.
????

Ini pula habuan yang menanti sejak Jumaat lepas!
So, kena siapkan semua ni dulu, hmmmm......
Sabar jelah Coki oiiiii...
Usaha tangga kejayaan.


Ye, habiskan kerja dulu, baru lepak FB.

  • Share:

You Might Also Like

4 ulasan