Tengah Buat Buat Bodoh Dalam Bilik

By Mizz Coki - Mac 06, 2012

Tajuk entri macam status Twitter.
Banyak sebab untuk membuat bodoh.
Pertama sebab menunggu reply email dari supplier, kedua menunggu member reply kat inbox Facebook, ketiga hari ini sangat panas, keempat bingung memikirkan sama ada berjaya atau tidak untuk tidur awal malam ini.

Oh ye, batuk-batuk tetap ada.
Tapi sekurang-kurangnya aku tak sakit teruk macam last week.
Oi, sekarang ni memang musim penyakit.
Sana sini orang demam.
Tak termasuk lagi wabak HFMD (tangan, kuku dan mulut) eeeeeiiii!
So kamu kena pandai-pandailah menjaga kebersihan.



Balik dari luar rumah tak kisahlah balik kerja ke, shopping ke sebelum pegang anak-anak atau makanan,
Ingat!
Kena basuh tangan.
Kalau anak-anak sakit, perhatikan kalau terdapat tanda-tanda seperti tangan melepuh dan ulcer dalam mulut.
Penyakit ni jangan main-main tau.

OK.
Entri sekerat kontot je hari ini.
Penatlah makcik.
Nak main ngan toy baru kejap.
Hehehhe..... hadiah ulangtahun perkahwinan tapi takleh cakap apa dia dulu.
Tak surprise nanti.
Hehe....

Ciao.!




  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan