Sebab-Sebab Mengapa Blog Sunyi Sepi Semenjak Dua Menjak Ni.

By Mizz Coki - Mac 13, 2012


Saja nak bagitau ni.
Blog semenjak dua menjak ni sunyi sebab aku rasa tak larat, letih sangat nak update, waima auto-post sekalipun tau.
Letih tak payah cakaplah.... fizikal dan mental kena uji.
Sebabnya, aku sibuk menggedikkan diri untuk membuka kedai online hahahahaha......


Ada handbag murah-murah, semua di bawah RM70.........


Untuk wanita bersaiz 'Plus' jangan risau, ada banyak pilihan ni haaaa.. pun semua di bahawa RM70......



Kurus keding? Slim? Jangan bimbang.  Korang pun boleh shopping kat sini.
Harga mampu milik semua baju-baju size S dan M ni di bawah RM50 tau.

Kalau suka sila KLIK SINI.

p/s:  Untuk pakaian 'Barbie Size' (size slim) dan handbag, pengeposan adalah percuma via Poslaju.  Plus size kena tambah bayaran pos nanti aku akan inbox korang.  So, kalau berminat, nak booking atau apa, just pergi ke Facebook XXXLicious Plus Size Fashion tu haaa.. wow, nama bukan main lagi hahahaa...Booking ni hanya untuk block produk yang korang minat. Lepas dapat gaji ujung bulan ni, just bank in je, aku akan uruskan penghantaran.





  • Share:

You Might Also Like

1 ulasan