e-Penyata Gaji | Semak Slip Gaji Online | Sistem e-Laporan Penyata Pendapatan Tahunan / EC |

By Mizz Coki - Mac 24, 2012

Halop!
Kakitangan awam dah terima gaji semalam kan?
Konon-konon ini ler gaji terakhir sebelum kenaikan gaji yang 13% tu.
Huhu.
Aku belum lagi mengintai-intai ATM.
Sabarrrr dulu!
Saja tunggu 25hb supaya bajet tak lari haha.

Dulu-dulu kan, semua terima penyata gaji yang warna hijau lemau tu.
Sekarang tidak lagi, semua paperless katanya...
Paperless tapi tetaplah kena print sendiri haha.


Nah tudiahh...
Ada ke lupa print?
Nasib baik ternampak member-member kat ofis print payslip dan penyata tahunan untuk last year.
Adoih.
Tapi takpe, since boss takde hari ni aku print apa yang patut dan buat file housekeeping barang sepam dua.

Cakap pasal hari gaji kan, ehem ehem... meh la support dan jenguk-jenguk ler Online Biz aku ni.
Sempoy je jah.


Link XXXLicious! Jangan malu untuk klik. Peace yo!

Ada baju untuk yang slim, yang plus size, ada handbags, kalau nak booking dulu boleh bila dah terima gaji nak bayar pun boleh.  No problem!

Silakan menjenguk ye?

Tenks. Ciao.






  • Share:

You Might Also Like

0 ulasan